Vg3 Utstillingsdesign

Er du interessert i den kreative prosessen som ligger bak et utstillingsvindu eller interiøret i favorittbutikken din? Vil du ha produkteksponering, ideutvikling og utstillingsdesign på din timeplan? Da er Vg3 Utstillingsdesign noe for deg!

Er du interessert i den kreative prosessen som ligger bak et utstillingsvindu eller interiøret i favorittbutikken din? Vil du ha produkteksponering, ideutvikling og utstillingsdesign på din timeplan? Da er Vg3 Utstillingsdesign noe for deg. 

Vg3 Utstillingsdesign bygger videre på Vg2 Interiør- og Utstillingsdesign. Du har 33 timer programfag i uka, fordelt på Utstillingsarbeid og Visuell kommunikasjon, i tillegg har du to timer Kroppsøving.

Programfagene legger vekt på utstillingsarbeid, produkteksponering og visuell kommunikasjon. Det blir også undervist i profilering av virksomheter og evenementer. Kunnskap om trender og utvikling i faget, presentasjon og dokumentasjon av to og tredimensjonale arbeider ovenfor oppdragsgivere, samt utarbeiding av Portfolio til eget bruk, er også sentrale emner i undervisningen.

Veien videre: 
Dette 3-årige utdanningsalternativet gir yrkeskompetanse som Utstillingsdesigner.

Etter Vg3 Utstillingsdesign kan du - som alternativ til å søke jobb - også søke Vg3 Påbygging til generell studiekompetanse.


Publisert 1. oktober 2013, oppdatert 5. november 2019.