Tredjeklassinger på utdanningsmesse

Spennende utdanningsmesse i Oslo Spektrum,

Torsdag 13. februar var mange av tredjeklassingene våre på Utdanningsmesse 2020 i Oslo Spektrum, Vg3 Kunst, design, arkitektur (3KDA), Vg2 Medier og kommunikasjon (3MKA), Vg3 Data og elektronikk med fordyping i realfag (3DSA) og våre to påbyggklasser (3PBA og B) deltok fra vår skole.

Det var en dag spekket med inntrykk for både elever og lærere/ rådgivere. Utstillerne representerte blant annet universiteter, høgskoler, folkehøgskoler, frivillige organisasjoner, utenlandsstudier, lånekassen, bedrifter, forsvaret og mye mer.

Det var en veldig innholdsrik dag, og mange elever kom ut igjen klokere - andre mer forvirret - enn før de gikk inn. Alle hadde i alle fall alle muligheter til å drømme seg bort i de mange mulighetene som finnes der ute, enten man ønsker seg å gå rett på en utdanning, eller om man ønsker et «annerledes-år» før man tar fatt på resten av livet.

Mange brukte dagen godt inne på messen, andre benyttet i tillegg dagen til litt sosialt samvær med sine medelever i nydelig Oslo-vær. Alle hadde en flott dag i Oslo.

Tekst og bilder: Silje N S Lafton

Publisert 16. februar 2020, oppdatert 8. mars 2020.