Tilbake til skolen - viktig melding!

VIKTIG MELDING ang oppstart av skolen i uke 20 - oppdatering 8.5.

Oppdatering fredag ettermiddag (8. mai 2020):

Vi er glad for at skolen åpnes igjen fra mandag 11. mai.

Vi legger tilrette for at alle  elever skal kunne komme tilbake så snart som mulig samtidig som vi ivaretar smittehensyn. Dette betyr at det blir en gradvis åpning i løpet av neste uke.

De elevene som allerede er tilbake forholder seg til gjeldende plan inntil videre.

Alle elever vil i løpet av mandag 11. mai 2020 få informasjon på Teams/itslearning av sin kontaktlærer om første oppmøte. Mange skal møte tirsdag, noen litt senere i uka.

Dette betyr også at skolen går tilbake til vanlige parkeringsregler og Q-Park utfører kontroller fra og med mandag 11. mai.

Vi gleder oss til å se dere igjen!

Med vennlig hilsen Torunn Mathisen, rektor Hønefoss vgs.

--------------------------------------------------------------------

Tidligere informasjon:

Regjeringen orienterte på pressekonferansen i går, 7. mai at skolene åpner fra mandag 11. mai.

Skolen er godt i gang med planlegging av gjenåpning av skolen. Men det kreves ekstra planlegging fordi vi skal ta hensyn til smittevern. Vi vil komme med mer informasjon om gjenåpningen i løpet av fredag ettermiddag. Det vil bli sendt ut SMS til alle med denne informasjonen.

Hønefoss vgs ser for seg en gradvis åpning av skolen i løpet av neste uke.

Vennlig hilsen Torunn Mathisen, rektor Hønefoss vgs.

Denne meldingen er sendt ut til alle elever, foresatte og ansatte fredag morgen (8.5.).

Publisert 8. mai 2020, oppdatert 29. mai 2020.