Besøk av tidligere elev

Vg2 Data og elektronikk og Påbygg fikk besøk av tidligere elev Ole Joachim Arnesen Aasen.

Ole Joachim har tidligere gått hos oss på Vg1 Elektro, Vg2 Data og elektronikk og Vg3 Påbygg med fordyping i realfag. Han er nå andreårsstudent på Hærens Ingeniørhøgskole på Jørstadmoen og besøkte klassene Vg2 Data og elektronikk og de av elevene på Påbygg som fordyper seg i realfag for å informere om ingeniørutdanning i Forsvaret.

Elevene som tar dette løpet hos oss er meget ettertrakta hos Ingeriørhøgskolene, våre elever har meget god kjennskap til den yrkesfaglige delen (elektro / elektronikk) i tillegg til fordypinga i realfagene matematikk og fysikk.

Fra høsten av tilbyr som kjent skolen vår et enda mer skreddersydd løp for de elevene som ønsker å gå Elektro, Data og elektronikk og fordype seg i realfag med sikte på å gå videre til Ingeniørhøgskoler. Her kan du lese mer om dette løpet.

Publisert 30. mars 2017, oppdatert 30. mars 2017.