Ny skole klar til å ta i mot elever

5. januar starter vi opp med undervisning i nye, fine lokaler.

Vi ønsker alle elever og ansatte et riktig godt nytt år i nye lokaler!

Skolen starter som vanlig kl 0820 og klassene går til rommene de er satt opp på iht timeplanen. De klassene som skulle hatt kroppsøving i første økt skal ha fått info om hvor de skal møte. De som er usikre på hvor de skal møte henvender seg i ekspedisjonen i første etasje.

Kl 0900 vil vi markere at vi har kommet inn i nye lokaler. Markeringen vil foregår på denne måten:

• Elever og ansatte vil få en musikalsk innflyttergave
  • Rektor og elevrådsleder vil si noen ord
  • Forfriskninger (i 1. og 2. etg.)
  • Elevene kan se seg litt om i ny skole

Når klokka blir 0855 ber vi lærere om å ta med seg elevene ut i de sosiale sonene i alle etasjer, inkludert trappa. Det vil også være mulig å stå i auditoriet Tyra i første etasje. Forfriskninger blir servert i de sosiale sonene i første og andre etasje etter konsert og taler.

Ordinær undervisning fra 3. time.

Her møtes vi kl 0855:

Vi har lagt ut flere bilder og en video fra det ene auditoriet på vår Facebook-side

Publisert 3. januar 2015, oppdatert 3. januar 2015.