Kokkeklassen i Roma

I mars hadde kokkeklassen på Hønefoss videregående skole fire fantastiske dager i Roma.

Klassen hadde jobbet og spart til denne turen i to år og endelig fikk vi oppleve drømmen.

Klassen har sett og opplevd mye kultur og historie, Pantheon, Peterskirken og museene, Spansketrappa og Trevifontenen.

Vi har vært på Kokkekurs hvor vi lagde en fireretters meny med typisk italiensk mat og vi har selvfølgelig spist pizza fra vedfyrte ovner.

Vi har hatt noen fantastiske og lærerike dager!

Laging av pasta:


Kokkekurs:


Forrett med artisjokk:


Kjøttboller med tomatsaus:


Pasta Carbonara:


Tira Mizou:


Spansketrappa:



Pantheon:


Colosseum:


Frokost på hotellet:


Alle guders tempel:



Tekst og bilder: Elin Rørholt 


Publisert 27. mars 2015, oppdatert 27. mars 2015.