Bilverkstedet vårt selger utstyr

Bilerkstedet på Risesletta selger løftebukker, en dekkmaskin og en «elefant». Utstyret legges ut til salg i forbindelse med flytting til ny skole.

Interesserte kan besiktige utstyret på Risesletta. Ta kontakt med fagressurs Svein Roar Iversen (tlf 31 17 12 29) for kjøp, besiktigelse eller info. Alle gjenstander selges «som det står» levert på Risesletta. Kjøper må selv demontere og hente.

Utstyret selges til høystbydende. Når salg er avtalt fakturerer skolen mot kjøper. Bud leveres i forseglet konvolutt til skolens ekspedisjon. Konvolutten må merkes tydelig med «Salg Bilverksted» og hvilken type gjenstand budet gjelder. Løftebukkene selges etter følgende prioritet: Høyeste bud velger først blant de fire bukkene som er for salg, deretter i tur og orden etter størrelse på bud. Sørg også for at nødvendige kontaktopplysninger ligger i konvolutt slik at vi vet hvem som er tilbyder og hvordan vi kan kontakte denne.

De som får tilslaget vil kontaktes med en gang avgjørelsen er tatt for å avtale nødvendige detaljer i forbindelse med betaling og henting.

Frist for å gi bud: 18. desember 2014 kl. 1500.Publisert 12. desember 2014, oppdatert 12. desember 2014.